Втората жена на тате: Бен Афлек и Дженифър Гарнър заедно подготвят децата си

Бен Афлек и Дженифър Гарнър
Снимка: Getty

За съжаление, повечето съвременни бракове сякаш не продължават "докато смъртта ни раздели" и се разпадат преждевременно.

Разводът създава изключително сложни човешки взаимоотношения, особено ако бившите съпрузи имат деца. И тук дори няма да споменаваме за всички психологически и емоционални последствия от това решение.

Списъкът със семейни дилеми е дълъг до главозамайване - кой ще обясни причината за раздялата на мама и тате, при кого ще остават по празници, редно ли е да се запознават с новия партньор на настойника си, ако един ден се появи такъв на хоризона... 

Е, когато говорим за Холивуд, разбира се, драмата е умножена по три. В този ред на мисли, днес попаднахме на един любопитен пример за двама бивши партньори, които избират заедно да се справят с трудностите - Бен Афлек и Дженифър Гарнър.

Бен Афлек
Снимка: Getty

Двамата се женят през юни 2005 г., а от брака си имат три деца – Вайълет (14 г.), Серафина (11 г.) и Самюел (8 г.). Десетилетие по-късно двойката се разделя през юни 2015, но запазва близки отношения.

Бракът им започва да се разпада, когато проблемите на Афлек с алкохола тревожно се задълбочават. Самият той признава, че му отнема известно време, преди да признае пред себе си, че е алкохолик.  Преди година актьорът направи първата си публична изява след дългосрочното лечение и разкри подробности за трудностите, през които е минал.

Днес той е здрав, щастлив, вижда децата 3-4 пъти седмично и има нова жена в живота си - Ана де Армас. Прочетете повече за нея ТУК >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@voguespain

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Връзката им сякаш се задълбочава с всяка измината секунда. Дженифър от своя страна проявява разбиране към ентусиазма им, но е на мнение, че не трябва да се правят прибързани решения, съобщават Дейли Мейл.

Според източници Гарнър няма нищо против бившият ѝ съпруг да се среща с други жени, стига това да не се отразява на здравословното му състояние. Когато обаче говорим за взаимоотношения, които неминуемо ще доведат до запознанство с децата, мнението ѝ коренно се променя.

Преди да даде разрешение за подобна среща, актрисата държи да е сигурна, че този човек е наистина специален и има сериозни намерения не само към Бен, но и към най-малките членове на семейството му.

И въпреки че Бен и Ана се появиха като официална двойка в публичното пространство едва преди няколко седмици, с Дженифър вече работят върху "подготовката на децата" за запознанството с нея.

Едва два месеца по-рано актьорът обяви: „Разводът с Дженифър Гарнър е най-голямото разкаяние в живота ми“. Прочетете повече ТУК >>>

„Бащите са много важни за децата и е наша отговорност те да разчитат на нас – да бъдем насреща, да бъдем грижовни, наблюдателни, да бъдем част от техния живот, колкото и майките. Това е основното занимание в живота ми. Основният ми фокус и нещото, което обичам да правя. То ме прави щастлив. Останалите неща го следват“, споделя той.

Предстои да разберем дали Бен Афлек ще успее да установи хармония между двете важни жени в живота си. Следете ни за повече подробности по темата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти