Намерете си някого, който да ви снима както Бен Афлек - новата си половинка!

Бен Афлек
Снимка: Getty

Добре де, знаем, че фотографските умения на партньора ви не са задължително условие за успешна връзка, но нямаше как да не се зарадваме, че Бен Афлек е открил нова любов, която го вдъхновява.

Това е Ана де Армас, която сигурно вече сте гледали във филми като „Блейд Рънър 2049“ и хитовото криминале „Вади ножовете“, донесло ѝ номинация за „Златен глобус“ тази година. В края 2020 предстои да я гледаме и като момиче на Бонд в „Смъртта може да почака“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨🧡

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

В Instagram профила си 31-годишната актриса, родена в Куба, сподели свои снимки от плаж в Коста Рика, направени от Бен Афлек. С коментар под поста той шеговито пожела да бъде отбелязан като автор на кадрите.

Романтичната им разходка беше документирана дни по-рано от папараци, на чийто снимки 45-годишният Афлек е с фотоапарат в ръка.

Напоследък двамата често са забелязвани да прекарват време заедно, а на някои появите им се сториха толкова внезапни, че бяха сметнати дори за PR ход. Актьорите обаче се познават още от миналата година, когато през ноември започват снимките на общия си филм “Deep River”. В него играят двойка, а според източник на People двамата са имали „страхотна химия още от самото начало“.

За работата си с Ана де Армас Бен Афлек споделя пред испанското издание на Vogue: „Първият път, когато четохме репликите си заедно, стана доста ясно, че тя ще направи нещо изключително с една много сложна роля. Нейната героиня е двигателят на историята и изисква от нея да се движи между трагедия и ирония, между реализъм и най-абсурдната комедия...Тя не само знае как да го направи с лекота, но и успява да те изненада във всеки дубъл. Талантът ѝ е безкраен.“

В началото на март излизат снимки на Ана и Бен с фенове по време на ваканцията им в Куба, а по-късно няколко източници споделят, че двамата са обвързани. Най-новите кадри на двойката са от Лос Анджелис, където се разхождат спокойно въпреки съветите за изолация у дома...затова единствената ни забележка към тези двама симпатяги е да си останат вкъщи.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти