Всички живеем в „Откраднат живот“

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Велина Томова

Ние, които с нетърпение сядаме пред телевизора за още една серия от любимия ни сериал (без значение дали е „Откраднат живот“ или друг“), трудно си представяме огромния брой хора, които стоят зад всяка серия.

Когато сериалът се снима в наши условия (разбирай с малко пари и за кратко време, защото публиката е малка, но жадна), трябва да създадеш истинска военна организация, за да успееш да направиш качествен продукт.

Вече шест сезона „Откраднат живот“ работи като добре смазана машина и с всеки следващ сезон се гледа все повече и повече.

И ние го обичаме все повече и повече, въпреки че всяка серия ни кара да плачем.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Бъдете спокойни, шестият сезон ще е също такъв. Силен, емоционален, като истински разказ за истински хора, които вече са наши приятели.

На предпремиерното излъчване на епизода (дали успяхте да видите нашето излъчване на живо?) продуцентът Евтим Милошев сподели, че най-ценното за него е фактът, че целия екип съпреживява това, което се случва с героите.

„Всеки нов колега, който дойде, остава изумен от атмосферата, която цари на снимачната площадка“, допълни Емил Марков.

Във всеки един момент в болница „Св. Кирил“ снимат два отделни екипа и благодарение на всеотдайната работа на всички ние ще има какво да гледаме от 11 септември чак до Коледа.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

А че ще ни е интересно, стана ясно още от първия епизод. Няма да ви отнемаме от удоволствието, но ще кажем само, че Юлиян Вергов е разкошен, Владо Карамазов може да се бие и че ще имате нова любима мелодия, която да си тананикате. Тъжна, разбира се.

И макар героите да са нови, шапката на сериала остава същата - с кадрите на разменените бебета, на влизащия в операция Александър Василев и всичко онова, с което всъщност сериала започна. 

"За да не забравяме откъде сме тръгнали", отговори ни Евтим Милошев. 

„Откраднат живот“ започва на 11 септември в 20 часа по Нова.

https://www.facebook.com/edna.bg.bulgaria/videos/1944928955567553/

Още за сериала

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти