Влюбени, усмихнати и стилни: принц Хари и Мегън с първа публична поява за годината

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Принц Хари и бъдещата му съпруга Мегън Маркъл очароваха хората при появата си в Южен Лондон. Вчера двамата посетиха радиостанция в Брикстън, в южната част на Лондон. Това е втората проява, на която двамата присъстват, откакто са сгодени. 

Мегън и Хари се запознаха с модела на радио Reprezent за положително влияние върху младежи и за създаване на умения за работа у тях чрез възможностите на музиката и медията. Тълпи от хора се събраха по улиците, за да приветстват принца и годеницата му. Двамата пък отвърнаха с усмивки и внимание.

Вижте колко влюбени изглеждаха в галерията ни ТУК >>>

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Мегън отново очарова и със своя безупречен стил. Тя бе избрала да облече бежово дълго палто и панталон тип чарлстон, който е абсолютен писък на модата в момента.

Принц Хари и Мегън Маркъл обявиха годежа си в края на ноември. Тогава те дадоха и интервю за Би Би Си, в което споделиха, че принцът предложил брак на любимата си, докато двамата си приготвяли вечеря. Сватбата ще бъде на 19 май в двореца Уиндзор.

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Първата съвместна публична проява на сгодените принц Хари и Меган Маркъл бе на 1 декември. В Международния ден за борба със СПИН те избраха да посетят младежи, работещи за повишаване на информираността за коварния вирус, в Нотингам.

На Рождество Христово Маркъл присъства на коледната служба на кралското семейство в Сандригам, което пък бе първата й официална изява в присъствието на Елизабет Втора.

Към галерията >>>

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти