Влюбена и щура: Алекс Петканова показа бременното си коремче

Влюбена и щура: Алекс Петканова показа бременното си коремче
Снимка: netinfo

Красавицата Александра Богданска, която вече е Петканова, след като се омъжи за репортера Дани Петканов в миналия сезон на Vip Brother, e бременна в шестия месец, но до момента упорито криеше своето пораснало коремче.

Алекс сподели забавна снимка от гостуването при кумата си Джулияна Гани, а на нея се вижда бременното й коремче. На кадъра Алекс е седнала на земята и е надигнала тениската си.

Тя й Дани разкриха преди няколко седмици, че бебето им е момченце и дори вече са измислили името, което все още пазят в тайна.

Вижте ТУК още прекрасни снимки на влюбените Алекс и Дани >>>

Таткото написа в своя профил, че е много щастлив от този факт. “Първото ни бебе с Александра ще е момче”, написа тогава Дани, давайки да се разбере, че с половинката му вече планират да имат още деца.

Преди дни Александра сподели в социалните мрежи, че е напълняла покрай бремеността, но се чувства много щастлива от факта, че ще става майка. Тя сподели още, че след бурната раздяла с Дани не е вярвала, че някога ще се съберат отново, но сега двамата имат прекрасни отношения и той е най-грижовният мъж и бъдещ татко.

Вижте ТУК още прекрасни снимки на влюбените Алекс и Дани >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

F A M I L Y . . .

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти