Вижте прекрасната коледна картичка на Меган, Хари и Арчи!

Арчи Хари Меган
Снимка: Getty

Въпреки че херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха от официалните си задължения като кралски особи, двамата спазиха edna празнична традиция, като добавиха и собствен почерк.

Принц Хари и Меган Маркъл споделиха своя коледна картичка за 2020 г., свързана с добра кауза и споделена в социалните профили на благотворителната организация за грижа към животните Mayhew.

За разлика от традиционните снимки, които останалите членове на кралското семейство използват по този повод, картичката на Меган и Хари представлява артистична илюстрация. Говорител на двойката споделя: „Оригиналната снимка на семейството е направена в дома им по-рано този месец от майката на херцогинята.“

На изображението Меган Маркъл и принц Хари са в компанията порасналия си 18-месечен син Арчи и техните кучета – бийгъла Гай и лабрадорът Пула, пред малка къщичка в двора им в Монтесито.

„Малкото коледно дърво, включително домашно направените орнаменти и останалата украса, бяха избрани от Арчи, а дървото ще бъде презасадено след празниците“, твърди още техният представител.

Херцогът и херцогинята на Съсекс отново използват поредния празничен повод в семейството, за да насочат общественото внимание към благотворителна дейност. Освен публикуваното изображение в социалните профили на Mayhew, в официалния сайт на организацията е публикувано и официално изявление от херцогинята. То гласи:

„Тази година ние, като семейство, направихме дарения за няколко благотворителни организации, имайки предвид и вас.

От местна калифорнийска организация, която помага на семействата да намерят дом, до два от нашите патронажа във Великобритания: единият, подкрепящ хуманното отношение към животните и общността, а другият - мемориален фонд за любим приятел, който помага за образованието на децата и борбата с бедността в Уганда , почетохме тяхната работа от името на всички нас.“

Миналата година Меган, Хари и Арчи също разпространиха нестандартна коледна картичка. Припомнете си я: Първата коледна картичка на Хари, Меган и Арчи е тук!

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти