15 години по-късно: Вижте как изглежда днес най-красивото момиче в света

Дъщерята на френския футболист Патрик Блондо и модният дизайнер Вероника Лубри, за пръв път се появява на страниците на популярните списания едва на четиригодишна възраст и предизвиква истински фурор.

Едва 3-годишна, талантът и красотата ѝ са забелязани от самия Жан-Пол Готие, година по-късно тя осъществява и първото си модно ревю. Печели приз за най-красиво момиче, когато е 6-годишна, а на 10 вече се е снимала за списание Vogue. Тя е най-младият модел, който някога се е снимал за списанието, а фотосесията ѝ буди разгорещени спорове, тъй като някои смятат, че е по-предизвикателна, отколкото подобава за снимки на едно дете.

Тогава красивото момиченце позираше с огърлица за 3 милиона долара на врата си.

Майка й коментира, че също е била шокирана от фотосесията, но заради друга причина:

"Разбирам защо хората може да са шокирани от снимките, признавам, че самата аз бях в шок по време на фотосесията. Но нека изясня, че единственото нещо, което ме шокира, беше фактът, че снимат малката ми дъщеря с огърлица за 3 милиона долара!"

Когато е на 17 години Тилан отново печели първото място в подобна класация за най-красиви лица, а тогава девойката споделя, че е била искрено изненадана, когато е научила, че е на челна позиция.

Днес Тилан е на 21 години и е успешен супермодел с 6,6 милиона последователи в Instagram. Работила е заедно с певицата Зендая за Dolce & Gabbana, снима се за L’Oréal и се оказва, че е добра приятелка с Бруклин Бекъм и Кая Гербер.

Освен, че е модел, красавицата има малък опит и като актриса. Очаква се да вземе участие в няколко нови филмови проекта тази година. Тилан притежава и моден бранд за спортни облекла.

Красавицата е сгодена за дългогодишния си приятел Бенджамин Атал, който е собственик на моден бранд на име TQL Boyz Paris. Тилан често публикува снимки с него в социалните си мрежи.

Но не всичко е толкова перфектно в света на модела. През 2020-та година момичето е оперирано от кисти в яйчниците, като се е наложило да претърпи на две операции в рамките на година. За щастие, почти три години по-късно здравето на модела е възстановено и тя продължава да работи усилено в модния бизнес.

Вижте в галерията ни как изглежда днес порасналата Тилан:

Вижте как изглежда днес най-красивото момиче в света

рожден ден
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти