Вижте как Джон Траволта празнува католическия Великден с децата си и пухкавия им приятел

джон траволта
Снимка: Getty

Честит (католически) Великден от семейство Траволта!

В неделя Джон Траволта отбеляза празника, като публикува клип с децата си - Ела, на 22 г., и Бенджамин, на 11 г.

В сладкото семейно видео, споделено в Instagram, се вижда как актьорът и дъщеря му държат огромна плюшена играчка- великденски заек, а синът му държи семейното им куче Mac N Cheese/ Мак ен Чийз, което те осиновиха едва миналия месец.

„Честит Великден на всички! 🐰🐣“, написа 68-годишният Траволта в акаунта си.


Джейми Лий Къртис, която е помогнала за осиновяването на спасителното кученце, коментира поста така: „О, МАК 'Н ЧИЙЗ Е ТОЛКОВА ЩАСТЛИВ!“

Новият пухкав приятел на семейството беше представен в 94-ата церемония по връчването на наградите „Оскар“ в чест на Бети Уайт, за да се почете отдадеността на покойната холивудска звезда на правата на животните и благотворителността.

След екранния момент на Мак ен Чийз с Къртис, зад кулисите Траволта поглежда кученцето в очите, което директно води да това да го гушка в продължение на 30 минути. По-късно синът му Бен осинови любимото кученце, след като на следващия ден семейството се обърна към организацията за спасяване на животни Paw Works.

По-рано този месец актьорът от „Брилянтин“ отпразнува 22-ия рожден ден на дъщеря си Ела с чаено парти, което изглеждаше досущ като от Страната на чудесата.

„Честит рожден ден, най-скъпата ми Ела! Обичам те толкова много", написа той в Instagram. „Тук сме в Англия и пием следобеден чай, за да празнуваме, а освен това съм тук, за да снимам късометражен филм, наречен „Пастирът“, по книгата на Фредерик Форсайт, която винаги съм обичал.“

Самата Ела съвсем наскоро завърши снимките на новия си филм „Изгуби се“ - преразказ на класическата история за „Алиса в страната на чудесата“.

Любовта на Джон Траволта и Кели Престън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти