Вижте как дъщерята на Ловеца на крокодили Стив Ъруин почете паметта му на сватбата си

Стив Бинди Ъруин
Снимка: Getty

Семейство Ъруин никога не е спирало да работи неуморно, за да поддържа паметта на Стив Ъруин жива, а неговият дух присъства неотменно в природозащитната им дейност. Той е и неизменна част от личния им живот, а липсата му продължава да е болезнена 14 години след смъртта му.

Стив Ъруин, станал известен като Ловеца на крокодили, загива на 4 септември 2006 г., когато при гмуркане по време на снимки в района на Големия бариерен риф, скат го убожда в зоната около сърцето с отровния шип на опашката си. Съпругата му Тери остава сама с двете им деца – Бинди и Робърт. Въпреки болката, семейството остава сплотено и продължава природозащитната дейност на Стив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family forever. ❤️

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

На 25 март тази година дъщеря му Бинди се омъжи за дългогодишната си любов Чандлър Пауъл на малка семейна церемония в зоопарка в Австралия. Майка ѝ Тери и брат ѝ Робърт бяха сред присъстващите, а младоженците бяха намерили много красиви начини да включат и Стив в големия си ден.

Наскоро Бинди сподели специална картина, за да отпразнува този ден – семеен портрет, на който са включени Стив и кучето му Сюи. Разбира се, образът на баща ѝ до нея самата на сватбения ѝ ден е разчувствал изключително много Бинди, която признава, че подаръкът я е разплакал от щастие.

Трудно е да отпразнуваш най-важните моменти в живота, когато някой от любимите ти не е до теб, за да сподели радостта ти. Бинди е само на 8 години, когато Стив умира внезапно. Булката сподели и видео от сватбения си ден, на което снимката на баща ѝ заема централно място в събитието. „Мисля, че и татко е тук с нас по някакъв начин“, казва тя, когато видеото започва, а нататък се нареждат още много стари домашни видеоклипове на Бинди и Стив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love always wins. ❤️ @chandlerpowell @animalplanet

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

„Мисля, че духът му живее във всичко, което правим, така че имам чувството, че той ще бъде там, вървейки до мен и Робърт, когато тръгнем по пътеката“, споделя тя в емоционалното видео.

За Чандлър паметта на Стив също е голяма част от любовната му история с Бинди. „По някакъв начин той ни събра“, разказва той, преди да запалят свещта, символизираща духа и присъствието на Стив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Красивият портрет от сватбения им ден е създаден от техен почитател – дигиталната художничка Деб Оливър:

„Работех по това бавно, откакто Бинди и Чандлър се ожениха. Не можех да спра да мисля за това как Стив щеше да се гордее с тях. Така че исках да нарисувам всички Ъруин заедно, включително Сюи – най-добрият приятел на Стив“, написа Деб към картината.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our wedding day. ❤️ Reflecting on these beautiful moments with the love of my life.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

А днес, 5 месеца след сватбения им ден, Бинди и Чандлър споделиха още една щастлива новина – младото семейство очаква първото си дете в началото на 2021!

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Instagram!

ох на мама
Снимка: Личен архив

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти