Вижте диетата на Анджелина Джоли

В момента актрисата прекарва времето си основно в Австралия, където режисира новия си филм "Unbroken"
Снимка: Getty/Guliver

Анджелина Джоли е започнала да се храни най-вече с древни зърнени култури в стремеж да опази здравето си, след като се подложи на двойна мастектомия в началото на миналата година заради риск от рак на гърдата.

38-годишната актриса е преминала на храни като просо, семена от чиа, лимец, елда и киноа.

"От доста години Джоли е почитател на здравословните семена и зърнени култури. Наскоро тя премина на изцяло нова диета. Започна да яде само продукти, произведени на основата на зърнени култури от древността и споделя за положителното им въздействие върху здравето. Според нея те ѝ осигуряват хранителни вещества, които не може да си набави с други продукти, а освен това и кожата ѝ била по-сияйна", издава източник на американското списание "Нешънъл Инкуайърър".

Брад Пит обаче бил притеснен, че любимата му не се храни достатъчно. И досега стройната фигура на актрисата и режисьор е била обект на спекулации. През 2011 г. се коментираше, че тя приема не повече от 600 калории на ден.

"Известно е, че Анджелина започва деня си с лъжица и малко кокосово масло и шепа мюсли. Притеснителното е, че тя е толкова заета, че често забравя да закуси", твърдеше приближен до звездата по това време. Понякога тя дори пропускала обяда и хапвала само няколко бадема и желирани бонбони или пък пиела протеинова напитка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти