Висок и сексапилен – Владимир Николов е Мъж на годината

Владимир Николов приема наградата си
Снимка: Creative Visual Solutions

Владимир Николов е Мъж на годината 2015. Той бе отличен по време на специална церемония по награждаването на „Мъж на годината” 2015 , която се състоя на 17 февруари.

За осма поредна година Дарик радио отличи най-успешните български мъже, в различни категории.

Волейболистът Владимир Николов по традиция получи уникална сабя, върху която е гравирано името му, и която му беше връчена от изпълнителния директор на Дарик радио Радосевт Радев. По време на церемонията неговата номинация беше представена от близкия му приятел от детството Калоян Георгиев, който сподели и много лични истории за него като спортист, съпруг, баща и приятел.

Тази година тримата номинирани, които събраха най-голям вот от членовете на Академията „Мъж на годината“ бяха:
- Владимир Николов - капитан на Националния отбор по волейбол;
- Ивайло Пенчев - един от най-успешните предприемачи в България и изпълнителен директор на Walltopia;
- Камен Донев - български актьор, режисьор, драматург и хореограф.

Подгласник на Владимир Николов стана артистът Камен Донев, който през последните години представи пред българска публика няколко авторски спектакъла, а преди месеци премиерният му спектакъл „Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите" събра 12 хиляди души в зала „Арена Армеец".

По време на церемонията той беше представен от неговата колежка и близка приятелка, актрисата Елена Бозова.

Трети е надпреварата остана предприемачът Ивайло Пенчев, чиято компания Walltopia е световен лидер в дизайна и производството на изкуствени катерачни стени и пример за българска фирма, която налага тенденциите в международна индустрия. Неговата номинация беше представена от неговия бизнес партньор Росен Иванов, управляващ партньор на Black Peak Capital.

Освен челната тройка, на събитието бяха отличени със специални призове и успели българи в други категории.

Тазгодишният приз „Мис ТВ чар” бе връчен от миналогодишната отличена в тази категория – Лиляна Боянова на чаровната Марина Цекова – репортер и водещ на Новините на Нова Телевизия.

Тази година за първи път беше връчено отличие в категорията „Вдъхновение на годината“ на Мирослав Боршош, директор на Националния дворец на културата. Наградата му бе връчена от Димитър Стоянович, главен редактор на сп. L`Europeo.

Продължавайки традицията на от миналогодишната церемония, на събитието беше връчена и наградата „Най-елегантен мъж”, която отиде при Левон Хампарцумян. Призът за „стилен мъж“ му беше връчен от Мария Конакчиева, пресаташе на Френския културен институт в София.

По традиция и тази година Дарик радио присъди „Специалната награда на екипа на Дарик” и тя беше отредена за художника проф. Андрей Даниел. Неговата номинация бе представена изкуствоведа Мария Василева.

На 14 януари приключи публичното гласуване в конкурса „Мъж на годината 2015”. В рамките на месец всеки можеше да гласува за един от тримата номинирани. Вотът за победителя достигна 54 %, вторият в анкетата получи 38 % от гласовете, а третият – 8 %. Осмото поредно издание на конкурса предизвика огромен интерес. Рекорден брой гласове бяха отчетени още в първите дни (близо 4200 гласа), а разликата между първите двама бе минимална. Гласуването бе отворено за всички, които пожелаха да дадат своя вот. Своя фаворит подкрепиха над 7 000 души, повечето от тях жени. Средната възраст на гласувалите е 37 години.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти