Вежди Рашидов посети Стоянка Мутафова - усмивки, прегръдки и в очакване на Гинес

Вежди Рашидов посети Стоянка Мутафова - усмивки, прегръдки и в очакване на Гинес
Снимка: БГНЕС

"Ти да не си ме помислиш, че аз... хайде! Сакън! Чакам "Гинес!", реагирала Стоянка Мутафова, когато Вежди Рашидов я посетил в болничната ѝ стая в клиника "Токуда".

Той ѝ поднесе букет от 21 тъмнолилави лалета. "Прекрасни са! Муки ще ги отнесе вкъщи", казала тя, тъй като в болницата не може да бъдат държани цветя, особено в реанимацията. "Енергична е! Жизнена! Много се обичаме с нея.

"Хайде, след седмица ела да изиграем един етюд", каза ми Стояна", разказа Рашидов, който още от понеделник многократно се интересува за нейното здравословно състояние и говори лично с управата на болницата. Той уточни, че велокелепно се грижат за нея в "Токуда".

"Състоянието ѝ е добро. Оправя се", каза министърът. Напомни на голямата актриса, че чакат рекорд с нея за "Гинес" като най-възрастна играеща на сцената.

"Дръж се. Рекордът трябва да е наш", категорични били на тази тема и двамата. На Стоянка Мутафова ѝ прилошало в ранния следобяд в понеделник и по спешност била приета в болница "Токуда".

След бърз консилиум е било решено да ѝ бъде поставен стенд на сърцето. Прекарала е микроинфакт по нейните думи.

„Добре се чувствам. Около мен е тихо, спокойно. Всички са много грижовни. Чаршафите ми са небесносини. Сега ми слагат телевизор. Гледам само политика. И се смея”, пошегува се тя. „Ще ме държат няколко дни. Много приятни хора. А аз... Няма да се боря с Господа, я...”

Снимка: netinfo

„Надявам се скоро пак да мога да се кача на сцената”, заяви пред NOVA голямата българска актриса.

„Снощи тя претърпя рутинна операция, за един кръвоносен съд, който беше стеснен. Вече е много добре”, коментира в „На кафе” Мария Грубешлиева- Муки дъщеря на голямата актриса, която вчера беше приета в болница.

Снимка: netinfo

„Сложен ѝ е един стент и днес аз й оставих телефон. Чухме се сутринта, беше в много добро настроение и ме пита дали в неделя ще играе в „Сълза и смях”, каза Муки.

„Много благодаря на Ирен Кривошиева, тя много ни помогна”, добави дъщерята на голямата актриса.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти