Веси Маринова: „В България има поле за изява и за по-пищните дами“

Все по-често започваме да виждаме естествени и пищни дамски форми на кориците на списанията, дори на модните подиуми.

Ашли Греъм, Джени Рънк, Саффи Карина, Кристъл Рен, Велвет д’Амур са сред първите световни имена, които със смелост, интелект и стил разбиха на пух и прах нереалистичните стандарти за красота и проправиха път за новото поколение модели извън шаблона.

Днес искам да ви запознаем с edna прекрасна българка, която съвсем заслужено може да дефилира рамо до рамо с най-успешните plus size модели.*

Веси Маринова е всичко друго, но не и обикновено момиче:

Тя е първата българка с титла „Мис Плюс Сайз“ за 2021 година. Тя е провокативна, предизвикателна и не се смущава от обектива. Споделя, че българският пазар все още е предубеден към по-пищните момичета, но се надява това да се промени. 

Изгледайте видеото към статияте и ще се уверите сами, че тя е свежа, позитивна и носи огромна усмивка. От нея можем да научим нещо много важно:

Всеки има право да бъде уникална своя версия и заслужава да се чувства добре в кожата си.

Сдобри се с тялото си с тези прости психологически трикове

* Plus size (плюс размер) моделите носят дрехи с по-голям размер от стандартния; за щастие, границите в тази дефиниция започват все повече да се отмиват. Ние от своя страна също приветстваме новото съвременно схващане, че размерът, който носим, не трябва да влияе върху самооценката и себелюбовта ни. 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти