Веселка и Момчил от "Един за друг": обичаме се дори повече от преди и доказахме, че заедно можем много!

Веселка Момчил Един за друг
Снимка: Личен архив

Днес ви срещаме с Веселка и Момчил от "Един за друг". Те бяха сред най-младите участници във формата и доказаха, че никога не си твърде млад за истинската любов! Разказват ни как ги промени участието във формата и какво научиха за любовта си!

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и ако да – как?

Момчил: Честно казано, да. С Веси винаги сме били близки, но предаването ни сближи още. Разчитаме все повече един на друг. Преди участието ни във формата не мислех, че мога да я обичам повече, но явно мога. Любовта се надгражда и съм сигурен, че с годините обичта ни ще бъде все по-силна.

Веселка: Според мен и двамата бяхме по-добри в игрите за двойки. Това ми доказа за пореден път, че се допълваме и когато сме заедно, можем много.

Веселка Момчил Един за друг
Снимка: Личен архив

Кое е неподозирано качество за човека до вас, успя да ви разкрие формата?

Момчил: С Веси се познаваме от деца. Нито една част от поведението й по време на предаването не беше изненада за мен. Но няма как да не отбележа забележителната сила и воля, която се крие в това малко тяло. Още в началото, по време на играта в обора, тя показа своя борбен дух. Всъщност, тя през цялото време беше боса и крачетата й измръзнаха. Въпреки това, Веси не се замисли нито за миг и продължи да помага на останалите до последно. Най-малкият участник във формата стана герой. Както аз я нарекох – едно малко багерче.

Веселка: Познавам го от седем години и мисля, че съм виждала всички негови страни, до момента, в който не излязох от торта. Тогава за първи път видях сълзи в очите му и осъзнах колко по-чувствителен е той.

Веселка Момчил Един за друг
Снимка: Личен архив

Подскажете креативен начин за справяне със ситуацията в момента.

Момчил: Единственият начин да се справим със ситуацията е хората да си останат вкъщи, с изключение на специализираните институции. Това далеч не означава, че няма как да сме активни. Аз лично започнах тренировки вкъщи, когато не съм на работа в БЧК. Тренировките вкъщи са ефективен начин да запълним свободното време. Кардиото от тренировките си провеждам между етажите на блока ни. Повярвайте, след като 10 пъти слезете и се качите на спринт до петия етаж, ще изразходите доста от излишната енергия.

Веселка: Най-важното нещо в момента е хората да останат вкъщи. Всъщност карантината и стоенето вкъщи не са чак толкова лоши. Сега имаме достатъчно време за всички неща, които харесваме да правим вкъщи. Може да изгледаме сериал, да прочетем книга, да сготвим нещо вкусно, да отделим малко повече време на себе си и грижата за нас. Интернет е пълен с идеи за запълване на свободното време.

Веселка Момчил Един за друг
Снимка: Личен архив

Любим цитат от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре описва връзката ви?

Момчил: „Наистина любов”. Това е страхотен филм, събрал звезди като Хю Грант, Лиам Нийсън, Ема Томпсън, Кийра Найтли и др. Наистина любов, защото за 7 години с Веси минахме през всички етапи от познанство, приятелство, привличане, любов, съвсем скоро ще сключим и брак. Въпреки това, на моменти не можем да повярваме, че сме заедно. И дори често седя изумен и си казвам наум „Уау, живея с Веси от БЧК. Истина ли е това?! Истина е! И наистина е любов!

Веселка:  „….и жадно през очите ти надничам. През тях се вижда твоето сърце и затуй много те обичам.” Това е откъс от „Писмо до теб” на любимия ми Дамян Дамянов. И двамата винаги сме казвали, че най-много харесваме очите в другия. И колкото и клиширано да звучи, всички знаят, че очите никога не лъжат.

Петте неща, без които една връзка не може?

Момчил: Уважение, доверие, приятелство, любов и най-важното - компромис.

Веселка: Доверие, компромис, уважение, малки жестове, много любов

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти