Великата любов между Иман и Дейвид Боуи

Великата любов между Иман и Дейвид Боуи
Снимка: netinfo

Покойният британски музикант Дейвид Бауи и супер красавицата от сомалийски произход Иман се радваха на 23-годишен брак, докато смъртта не ги раздели.

Днес Иман навършва 62 години. 

В света на знаменитостите рядко се среща двойка, която да се задържи повече от няколко години, а да не говорим за десетилетия.

Е, това обаче не важи за Бауи и неговата невероятна съпруга.

Двамата вдигат сватба през 1992 г. и винаги са показвали взаимна признателност не само с поведението си, но и с изказванията си пред медиите.

„Бракът ми е точно толкова страхотен, колкото всички вие си мислите“, казва манекенката в американското тв шоу The Nate Berkus Show през 2010 г.

По същия начин Бауи неведнъж е споменавал: „Сигурно си мислите, че бракът между рок звезда и супермодел е едно от най-страхотните неща на света - да, така си e!“

Снимка: netinfo

Двамата се запознават на парти през 1990 г. За Бауи е било любов от пръв поглед, докато Иман e имала някои съмнения: „Той беше обсебен и определено не исках да имам интимни отношения с такъв човек“, споделя супермоделът пред independent.co.uk през 2014 г.

Снимка: netinfo


Опознавайки Бауи, тя разкрива колко нежност се крие в душата му. „Помня как веднъж, докато пресичахме улица, връзките на маратонките ми се развързаха, а Дейвид коленичи до мен, по средата на движението, за да ми ги върже. Тогава си помислих: „Този човек ще ме пази.“ Това споделя модната икона в интервю от 2011 г. „Не се влюбих в Дейвид Бауи – той е просто личност, певец, шоумен.  Дейвид Джоунс е мъжът, който срещнах.“

Снимка: netinfo

Бауи и Иман винаги са намирали любов и разбирателство един в друг. И винаги са се стремели връзката им да бъде изградена върху собствените усилия, както и да имат личен живот. Те никога не са правили снимки в дома си.

„Двамата се занимаваме с различни неща. Той е музикант, а аз си имам свой бизнес, но когато сме си вкъщи – това е нещо много лично“, казва Иман в шоуто Wendy Williams Show.

Снимка: netinfo


И Бауи е подчертавал многократно, че е важно работата да бъде разграничавана от това, което наистина има значение – семейството. „Личността на Бауи използвам на сцената, но в семейството си съм Дейвид Джоунс“, казва творецът в интервю пред американския журналист Дейвид Ицков през 2005 г.

Бауи и Иман имат дъщеря (Александрия), която се ражда през 2000 г.

Снимка: netinfo


Колко любов, уважение и разбирателство лъха от тези думи! Дали някога ще разберем каква е тайната съставка на тази рецепта за вечна любов, преодоляла дори границите на живота и смъртта…

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти