Вечният сексапил в света на модата - Линда Еванджелиста става на 53!

Вечният сексапил в света на модата - Линда Еванджелиста става на 53!
Снимка: netinfo

Днес супермоделът Линда Еванджелиста става на 53 години! 

Кой би ѝ ги дал изобщо?

Тя е една от най-емблематичната женска фигура на 80-те и 90-те години, не само в модния свят. Милиони жени по света искат да приличат на нея, а мъжете са в краката ѝ. 

Еванджелиста е жена, която успява да изгради кариерата си, благодарение на екзотичната си красота и присъствието си на подиума. 

Диетата на Наоми Кемпбъл

Канадската манекенка е една от най-влиятелните от поколението супермодели на 80-те и 90-те години (сред които са още Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Хелена Кристенсен, Кристи Търлингтън и Клаудия Шифър). Красила е кориците на повече от 600 списания.

Нейна е фразата: „Не ставам от леглото си за по-малко от 10 хиляди щатски долара.“

Еванджелиста става модел в началото на 80-те, едва 16-годишна, след като участва в конкурса за красота „Мис Тийн Ниагара“. Тогава тя е забелязана от представител на „Елит Модел“, (през 1987 г. тя се омъжва за шефът на тази модна агенция Жералд Мари, но се развежда с него след 6 години).

Снимка: netinfo

Тя е описвана като „хамелеон“ в модната индустрия.

За разлика от колежките си, тя не решава да разнообрази в дейността си в други предприятия извън моделирането. Тя се оттегля от кариерата си през 1998 г. и се завръща три години по-късно, този път работи само от време на време.

Правила за стройна фигура от Синди Крауфорд

Постиженията ѝ като модел я водят до обявяването ѝ за „Най-великият модел на всички времена“ от зрителите на телевизионно шоу през 2008 година.

През 2014-та година Линда Еванджелиста беше рекламно лице на Chanel, повече за фотосесията можете да прочетете тук >>>> Линда Еванджелиста се завръща.

Снимка: netinfo

През 90-те Линда случайно започва да налага късата момчешка прическа, която всъщност ѝ помага да се превърне в истинска икона (говори се, че прическата ѝ е била плод на некадърен фризьор). По това време между 1992 и 1998 Линда има връзка с холивудския актьор Кайл Маклоклан, като двамата стигат до годеж, но не и до брак.

Снимка: netinfo

Жизел Бюндхен пуска книга за себе си

Вижте в нашата галерия ТУК някои от най-запомнящите се снимки на модела Линда Еванджелиста и някои от цитатите, с които я свързваме.

–––>>> Към галерията heart

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти