В очакване на новата кралска сватба: Андреа Бочели ще пее, а децата на Уилям и Кейт ще са шафери

принцеса Южени и Джак Бруксбенк
Снимка: Getty

Сватбата на принцеса Южени и Джак Бруксбенк наближава, а от Бъкингам вече разкриха подробности около събитието.

Вече се знае, че на церемонията в петък 5-годишният принц Джордж и 3-годишната принцеса Шарлът ще имат важни задачи – децата на Кейт Мидълтън ще бъдат шафери. Двамата вече имат опит от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май и тази на Пипа Мидълтън от миналата година.

кралско семейство
Снимка: Getty

В отбора на малките ще бъде и дъщерята на певеца Роби Уилямс. От Бъкингам потвърждават, че Теодора, която е на 6 г., ще бъде сред шаферките на сватбата.

Принцеса Беатрис, сестрата на булката, ще поеме ролята на кума, а като кум до нея ще застане братът на младоженеца – Томас Бруксбенк.

Кралската сватба няма как да мине без звездно присъствие. Андреа Бочели заедно с членове на Кралската филхармония ще изпълни две песни по време на церемонията, която ще се състои в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор.

кралско семейство
Снимка: Getty

За сватбената торта младоженците са избрали червено кадифе и шоколад, която от двореца описват като „традиционен сладкиш с модерни нюанси“.

Наскоро стана ясно, че сватбеното празненство на Южени и Джак ще продължи два дни. Кралицата ще бъде домакин на следобен прием в деня на сватбената церемония – 12 октомври, а след него ще се проведе и вечеря в Уиндзор.

кралско семейство
Снимка: Getty

На следващия ден се очаква гостите да присъстват на вечерно тържество, организирано, разбира се, от първокласната фирма в бранша Bentleys Entertainment. На него гостите ще могат да се забавляват с коктейли и съоръжения като в увеселителен парк.

Разгледайте тук снимки на бъдещите младоженци >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти