Урок по оцеляване в Холивуд

Да остаряваш с достойнство
Снимка: Getty/Guliver

В обширно интервю за новия брой на американското списание "Пийпъл" (People) актрисата Сюзън Сарандън (65 г.) разказва за целия спектър от добри и лоши страни на това да преследваш кариера в Холивуд.

"Истината е, че трудните етапи доминират над положителните. Всеки е имал своите разочарования в това число и аз, но е сложно да оцелееш в този бизнес, където почти всеки е пристрастен към алкохола и наркотиците", споделя Сюзън.

Във възраст, в която повечето й колежки вече играят предимно посивели баби, Сарандън продължава да влиза в роли на провокативни жени.

Така, например, в сериала 30 Rock тя изигра образа на предизвикателна учителка, а в най-новия си филм Jeff, Who Lives at Home актрисата се превъплъщава в образа на майка, чиито синове доста трудно се придържат към общоприетите норми на поведение.

Носителката на "Оскар" (1996 г.) за водеща женска роля във филма "Осъденият на смърт идва" (Dead Man Walking) дори разказва как преди да навърши 40 г. актьорът Джон Касавитис ("Бебето на Розмари") се държал доста крайно в съветите си към нея.

"Спомням си, че ми каза никога да не ставам майка, защото ще загубя чувствителната си същност пред камерата. Страшно се разсмях на думите му тогава", коментира тя.

Явно, обаче, Сюзън никак не се е стреснала от предупреждението на Касавитис, защото днес вече е майка на една дъщеря Ева (27 г.) и синовете Джак (22 г.) и Майлс (19 г.), като и двамата са плод на връзката й с актьора Тим Робинс.

"Много хора не можеха да повярват, когато аз и Тим се разделихме през 2009-та след 22-годишна връзка. Аз също предчувствах, че ще остареем заедно, но животът бе намислил друг сценарий за нас", допълва Сюзън, която е известна и с това, че досега не се е подлагала на нито една пластична операция.

На страниците на "Пийпъл" актрисата ще разкрие и дали поддържа любовни отношения с 25 години по-младия от нея Джонатан Бриклин или просто са добри "бизнес партньори", както не веднъж Сарандън разсейваше спекулациите в публичното пространство относно наличието на нов мъж в живота й.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти