"Ураган" от характери

"Ураган" от характери
Снимка: Нова ТВ

Тази вечер започват големите концерти в X Factor - от 21.00 ч. по Нова Телевизия.

В "Здравей, България" част от журито на формата - Саня Армутлиева, Криско и Магърдич Халваджиян разказаха какви са очакванията им за новия сезон.

„Довечера ви очаква невероятно шоу на световно ниво", добави на свой ред Криско, който се включи и в Прогнозата за времето по Нова, за да обяви предстоящия „ураган от таланти". smiley

„Миналият силен сезон с още по-силен финал подсказа, че това шоу е сериозно и тази година кандидатите идваха значително по-подготвени и мотивирани за кастинг.

Поставихме си задачата да изберем хора с характери, които да имат потенциала и силата да се развият като артисти и след шоуто", с тези думи Магърдич Халваджиян загатна част от формулата за успех на 14-те финалисти, които ще станат част от първия голям концерт на X Factor.

Продуцентът и съдия на шоуто не пропусна да съобщи, че всеки истински почитател на предаването може да „надникне" зад кулисите с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.

На сайта на X Factor можете да видите звездните финалисти, които предстои да изгреят на сцената в първия концерт на живо - тази вечер, от 21.00 ч. по Нова.

Ето и някои от най-интересните и най-новите ексклузивни видеа от предаването във Vbox7:


Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти