Участието на Galia в „Като две капки вода“ не е случайност

Galia краси корицата на априлския брой на сп. EVA, а в интервю за изданието певицата разказва за неслучайното стечение на обстоятелствата, което я отвежда в шоуто „Като две капки вода“.

„Моят живот досега ме е научил, че трябва да създадеш архитектурата на това, което искаш да ти се случи. Поканата за участието ми в „Като две капки вода“ по странна синхроничност съвпадна с период от живота ми, в който усещах, че имам вътрешната потребност да съм с публиката. Все едно нещо отвътре ми казваше – трябва да си там, където принадлежиш. Аз обикновено се вслушвам в музата си“, споделя бившата половинка от КариZма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С несравнимо вълнение, години по-късно за 3ти път на корицата сп.EVA #2020 💋 The #April #Issue. . Календар на живота ми, запечатал важни ключови моменти от моето развитие и израстване като жена. Приятно четене и огромно благодаря за искреността, всеотдайността и безкрайния професионализъм на Лили Илиева, както и на целия екип от #toppros Александра Иванчева 8pm, Сандра Клинчева - styling Светослав Караджов - photography, Мариана Михайлов - MUA, Анатоли Тодоров - graphic design Повече подробности за това къде може да се закупи списанието - на @eva_magazine @lilia_ili_eva @dizzartstudio_com @marianamihaylov @aleksandraivancheva Love, G. ♥️ . .#cover #magazinecover #bulgaria #bulgariangirl #journalism #evamagazine #covergirl #art #artistsoninstagram

A post shared by GALIA I Artist (@galia.official.page) on

„Точно се замислях какво да направя – да се върна ли в България, да напиша парче или да пусна нов сингъл... И след не повече от седмица ми се обади Ненчо Балабанов: „Слушай, Галя, Маги (Халваджиян) много иска да участваш в „Като две капки вода“. Какво мислиш?“. Беше наистина изненада. Бях гледала някои епизоди от предаването през годините. Харесвах участията на много мои колеги, включително успеха на Ненчо, както и хумористичния елемент, и се замислих, че би могло да е доста забавно. Тогава ми се обади и самият Маги: „Галка, търся те под дърво и камък. Ще приемеш ли поканата ми?“. Споделих му: „Напоследък много си мисля, че искам да бъда с публиката“. „Ако го искаш – каза той, – това е правилното място.“ Много предложения съм отказвала, но този път нямаше причина да не приема. Особено след като поканата дойде лично от Маги, когото безкрайно много уважавам. Обмислях я известен период и ентусиазирано отговорих „Да“. Беше изненада и за самата мен“, разказва изпълнителката.

За преживяванията си в „Като две капки вода“ Galia обяснява: „Допада ми, че фокусът в шоуто „Като две капки вода“ е върху певеца, който пресъздаваш. И се оценява дали си успял да влезеш в реалистичен и убедителен образ. Концепцията на формата е да подсилиш и потърсиш в себе си актьорското, да изследваш нюансите на поведение на избрания артист, което много те обогатява и е истински забавно. Ключът е да се отделиш от собствения си образ на изпълнител и да влезеш в друг, но да ползваш своя талант.“ 

„Много е яко! Гледам на предаването като на много добре изработено шоу и вълнуващо артистично приключение, където лайтмотив е доброто настроение. Участието ми в „Като две капки вода“ беше в синхрон с желанието ми да правя нещата, които обичам да правя. То я привлече. А дали оценяват Фънки или Хилда Казасян, или очарователният Юлиян Вергов, няма никакво значение. Всички ние сме част от нещо по-голямо, което със сигурност ще се появи на по-късен етап. Искрено се надявам да е хубава музика“, категорична е Galia.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти