Тъжни новини за семейството на Нина Добрев

Нина Добрев
Снимка: Getty

Нина Добрев пристигна в София преди повече от седмица, но се оказва, че посещението ѝ е по тъжен повод. Канадската актриса с български корени се е прибрала у дома, за да бъде заедно с член от своето семейство в последните му мигове.

В публикация в Instagram от вчера Нина сподели, че нейната баба е починала на 87-годишна възраст.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„Снощи приключи една глава. Сърцето ме боли. Годината, която беше такова изпитание за всички, стана още по-лоша“, пише 31-годишната актриса към поредица от снимки.

„Но въпреки това се опитвам да бъда благодарна. Аз съм такава късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми като на филм. Ти ме научи толкова много и ни обичаше всички толкова дълбоко през 87-те години, че светът имаше късмета да те има в него“, пише още Добрев.

По-нататък в поста си Нина признава, че е благодарна и за взетото „сбогом“.

„Имах рядката възможност да се сбогувам. Знам, че на толкова много тази година не им беше позволен този лукс. Това не прави нищо от това по-лесно, но през сълзите мога да оценя тази положителна страна. Благодаря ти, че се задържа толкова дълго, колкото знаете, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя завинаги последните моменти, които споделихме заедно. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми, Баби. Почивай в мир. Моля те, прегърни и целуни Деди от мен, когато го видиш. Обичам те“

Екипът на Edna изпраща своите съболезнования за семейството на Нина!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти