Трогателната изповед на Марк Зукърбърг към новородената му дъщеря

Трогателната изповед на Марк Зукърбърг към новородената му дъщеря
Снимка: netinfo

Основателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг информира света за раждането на втората му дъщеря.

Малкото момиченце на него и съпругата му Присила Чан се казва Оугъст (August), като месеца, в който се появи на бял свят.  

"Присила и аз сме много щастливи да посрещнем дъщеря си Оугъст! Написахме й писмо относно света, в който се надяваме да порастне и надеждата да не порастне прекалено бързо", сподели Зукърбърг на "фейсбук" страницата си.

Първата дъщеря на двойката, Максима, се роди през 2015 г. и тогава семейството обяви, че ще използва голяма част от огромното си състояние за благотворителни каузи.

В обръщението към второто си дете Зукърбърг и Чан отново иразяват надеждата си то да порасне в свят с "по-добро образование, по-малко болести, по-силни общности и по-голямо равенство".

"Макар и заглавията често да се фокусират върху каквото не е наред, ние все още вярваме, че позитивните тенденции ще победят", пишат известните родители.

По-голямо внимание обаче отделят на това да кажат на детето си да "защо е важно да използваш времето и да излизаш да си играеш."

 
Публикувахте от Mark Zuckerberg в 28 август 2017 г.

"Надявам се да изтичаш толкова обиколки на хола и двора, колкото искаш. И се надявам да имаш много дрямки. Надявам се да спиш добре и дори в сънищата да усещаш колко много те обичаме", пише в писмото.

"Можеш да си дете само веднъж, така че не се тревожи прекалено много за бъдещето. Имаш нас за това и ние ще направим всичко възможно света да е по-добро място за теб и всички деца от твоето поколение", казват още Зукърбърг и Чан на новороденото си. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти