Това ли е новият по-млад мъж до Анджелина Джоли?

колаж
Снимка: Getty/Gulliver

Упорити слухове твърдят, че 42-годишната Анджелина Джоли е хвърлила око на актьора Гарет Хедлънд, 33-годишен неин колега, който сякаш е по-младото копие на Брад Пит, бившия съпруг на Джоли.

Източници твърдят, че самата Анджелина първа е харесала Гарет и била твърдо решена двамата да бъдат заедно, а в момента Хедлънд прави всичко възможно, за да задържи интереса ѝ.

Гарет
Снимка: Getty/Gulliver

"Всичко започна с размяна на мейли и сега те си пишат и се чуват по няколко пъти на ден. Двамата дори си правят планове за вечеря. Гарет е по-настоятелният в момента", разкри близък до Анджи пред RadarOnline.

Красивият актьор имаше дългогодишна връзка с колежката си Кирстен Дънст, след като двамата се срещнаха на снимачната площадка на  филма On the Road през 2012г. А ироничното е, че първата голяма роля на Хедлънд е в лентата „Троя“, където Брад е в образа на Ахил.

Гарет
Снимка: Getty/Gulliver

От обкръжението на Анджелина издадоха, че тя си паднала по Гарет още през 2014 г., когато той участвал в кастинг за неината лента "Unbroken".

"Анджи е силно поласкана от вниманието на Гарет към нея. Той е като по-младо копие на Брад и тя е признала пред приятелки, че би се впуснала в афера с него", разкриват още източниците.

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти