Том Харди нарича принц Хари „легенда“ и изгрява като Ал Капоне в първи официален кадър

Том Харди
Снимка: Getty

Тази година британският актьор беше сред гостите на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл заедно с половинката си Шарлът Райли, а приятелството между него и Хари започва преди години. През 2017 г. двамата бяха забелязани да разговарят по време на премиерата на филма „Дюнкерк“, а знаем също, че от 2010 г. Том Харди е посланик на благотворителната организация, основана от принца.

Том Харди
Снимка: Getty

В ново интервю за списание Esquire актьорът отказва да споделя подробности за отношенията си със сина на принцеса Даяна и принц Чарлз, но на въпрос за причината да получи сватбена покана отговаря, че това е „дълбоко лично“. Пред журналиста обаче Харди не пести похвалите си, като нарича Хари „легенда“.

За да присъства на кралското събитие през май, в края на снимачния ден Том Харди взима самолет от Ню Орлиънс за родината си, а след като кацва и облича костюм, отива право на сватбата. По това време актьорът снима филма „Фонзо“, където играе Ал Капоне в последните години от живота на гангстера.

 

Wrapped #JamDun 💯🔥♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Пред изданието актьорът споделя, че екипът на продукцията снима по 19 часа на денонощие в продължение на 6 седмици. Самата работа обаче не е най-тежкото за Харди, а продължителното отсъствие от семейството си, както признава той самият.

Освен кадрите, които актьорът публикуваше в Instagram по време на снимачния процес, вчера режисьорът на „Фонзо“ показа в Twitter първи официален кадър на Том Харди като Ал Капоне. Британецът е неразпознаваем с пура в уста и тежък грим, който го състарява, за да бъде достоверно превъплъщението в застаряващия гангстер, излязъл от затвора след 10 години престой там и страдащ от деменция. Все още няма насрочена премиера на лентата, но се присъединяваме към редиците на тези, които я очакват с нетърпение!

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти