Тина Търнър: „Мислех, че смъртта е единственият изход“, и още откровения в новата ѝ автобиография

Тина Търнър
Снимка: Getty

След автобиографията си „Аз, Тина“, излязла през 1986 г., Тина Търнър издава нова книга със своите мемоари, озаглавена „Моята любовна история“.

В предварително публикуваните откъси от книгата певицата описва брака с партньора си на сцена и в живота Айк Търнър като „пародия на нормалните взаимоотношения: определяни от насилие и страх, а не любов или дори привързаност“.

Тина Търнър
Снимка: Getty

Айк и Тина се женят през 1962 г., но няколко години по-късно изпълнителката осъзнава, че не може повече да понесе съвместния им живот:

„В най-лошите си моменти се убеждавах, че смъртта е единственият начин да се освободя. И всъщност опитах да се самоубия. Отидох при лекаря си и му казах, че имам проблеми със съня. Точно след вечеря взех всички 50 хапчета. Бях нещастна, когато се събудих, но излязох от мрака, вярвайки, че ми е писано да оцелея.“

Освен подробностите около болезнения си брак с Айк Търнър, в книгата Тина разказва и за друг труден период, от който я спасява сегашният ѝ съпруг Ервин Бах.

Тина Търнър
Снимка: Getty

78-годишната Търнър споделя, че заради дългогодишни проблеми с бъбреците през 2016 г. тези органи работели с 20% от капацитета си. Когато се наложила трансплантация, нейният партньор пожелал да стане донор:

„Тогава моят съпруг Ървин Бах ме изненада, като ми заяви, че желае да ми дари един от бъбреците си. Бях шокирана от това невероятно благородно негово предложение.“

Тина Търнър сключи брак с немския музикален продуцент Ървин Бах през 2013 г., като преди това те имаха дългогодишна връзка.

Тина Търнър
Снимка: Getty

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти