Тя е на 46, а той на 30: За Ивана и Ивайло любовта няма граници

Тази година в предаването ,,Един за друг” разнообразието от двойки е по-ярко от всякога. Особено впечатление обаче правят Ивана и Ивайло, които счупиха всички клишета и станаха любимци на публиката, но за жалост не и на съквартирантите във Вилата на любовта. 

След елиминациите по-миналата седмица те се превърнаха в първите духове в къщата. Това означава, че губят статута си на играчи, но продължават да съжителстват с другите двойки, докато изгладят отношенията си с тях. Сега обаче няма да говорим за престоя им в предаването, а за връзката им и живота им навън. 

Невероятни кадри на влюбените Ивана и Ивайло

Какво трябва да знаем за колоритните Ивана и Ивайло? 

Те са заедно от почти 4 години. Запознават се на кастинга на риалити и на мига биват привлечени един от друг. 

,,Видях една красива жена, с която реших, че искам да направя коалиция в играта. Така направихме коалиция и в живота, и във всичко”, казва той. 

Ивана споделя, че първата им целувка е най-емоционалният момент от тяхната връзка и до ден днешен настръхва, когато се сети за това. Тя първоначално не вярва в успеха на връзката им, тъй като имат голяма разлика във възрастта. Той ѝ показва, че за любовта няма години, няма религия, няма граници.  

И двамата имат деца от предишни връзки. Славея, дъщерята на Ивана, е на 20 години, а Тина, на 10 години, е принцесата на Ивайло.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ивана (@ivana_ivaylo)

Влюбените заживяват заедно светкавично бързо, около седмица след началото на връзката им. Те са много запалени по спорта и нямат ден, в който да не посетят фитнес залата.  

Ивайло е от град София. Дълги години е бил професионален футболист, а в момента организира футболни проби на деца, които искат да се реализират.  

Ивана пък се занимава в коучинг терапия и тета хийлинг. На по-прост език казано - помага на хората да оправят проблемите си. В миналото си се е занимавала с боди билдинг и е била шампион на Италия.  

Въпреки всичко във връзката им има един значителен минус и това е ревността на Ивайло, която всички зрители доловиха от малкия екран.   

,,Много ме учудва колко двойки не познават партньорите си. Само като я погледна и вече знам какво да правя”, казва той. 

За някои от зрителите това, че тя е с 16 години по-голяма от него е смущаващо. Ние от Edna.bg обаче направихме кратко проучване и погледнахме на този тип отношения от малко по-психологическа гледна точка.  

Невероятни кадри на влюбените Ивана и Ивайло

Според проучване на AARP, 34% от жените над 40-годишна възраст имат романтична връзка с по-млади мъже, което показва, че има значителен брой мъже, които търсят по-възрастни жени.   

Поговорката, че с възрастта идва мъдростта, може да помогне да се обясни защо по-младите мъже са привлечени от по-възрастни жени. Въпреки че не винаги е така, често зрелите дами са научили много за света и могат да предадат част от тази мъдрост.   

Опитните дами вече са утвърдени в кариерата си, финансово стабилни са и имат познания в широк кръг от теми. Младият мъж може да бъде привлечен от това. 

По-малко заинтересовани да играят игрички, тези жени са готови да сложат картите си на масата и предпочитат директен разговор пред намеци. 

Зрялата дама вярва в себе си и способностите си и тази самоувереност е много привлекателна за мъжете, които се стремят да постигнат това ниво на увереност в себе си. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти