Тайра Банкс стана майка

Тайра Банкс
Снимка: Getty/Gulliver

Супермоделът, актриса, певица, телевизионна водеща и продуцент Тайра Банкс изненада почитателите си с новината, че с приятеля й от две години, норвежкия фотограф Ерик Асла, са станали горди родители на момченце, съобщи Контактмюзик.

Бебето, кръстено Йорк Банкс Асла, е родено от сурогатна майка.

"Изключително сме развълнувани от появата на нашето момченце. Извървяхме труден път, за да се сдобием с него, както съм споделяла преди. В края на тунела за мен и баща му Ерик обаче имаше ярка светлина.

Взирам се в прекрасните очи на сина си и не спирам да мисля и да се моля за всички онези хора, които имат проблеми със зачеването и износването на дете.

Моите надежди и мечти се сбъднаха с малкото ми съкровище Йорк Банкс Асла", се казва в изявлението, направено от 42-годишната Тайра Банкс.

Щастливата майка не е пропуснала да изрази и огромната си благодарност към жената, износила бебето, наричайки я "ангел".

Тайра Банкс разкри през септември миналата година, че се е подложила на оплождане ин витро, след като не е успяла да зачене по естествен път, припомня изданието.

Припомнете си още:

Tайра Банкс с мистериозен любовник

Тайра Банкс в защита на извивките

Тайра Банкс доказа, че не е само красиво лице

Какво е бъдещето на модата

Скромният живот на богатите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти