Скромният живот на богатите

Тайра Банкс
Снимка: Getty/Images

Може би не вярвате особено, но има знаменитости, които въпреки възможността за охолен живот, живеят скромно и обикновено.

Чували сте за безброй случаи на милионери, които са останали без стотинка в джоба заради хазарт, грешна инвестиция или развод. Но има и такива, които въпреки милионите си, живеят като обикновени хора.

Известната актриса Сара Джесика Паркър произхожда от бедно семейство. Изглежда миналото е останало в нея, тъй като и до днес живее скромно и учи децата си на това.

Трудно е да се повярва, че звездата от "Сексът и градът" понякога купува на децата си дрехи втора ръка, което напълно се противопоставя на героинята ѝ от сериала Кари Брадшоу, донесла й богатство от около 90 милиона долара.

Тайра Банкс – всички, които я познават знаят, че манекенката е спестовница и дори има счетоводител, който я съветва, преди да купи нещо. Тайра не хвърля храна и обича да доизяжда тази, останала ѝ от предишния ден.

Топ моделът със сметка от 90 милиона долара обича да си взима шампоанчетата и сапуните от хотелите, в които отсяда.

Джей Лено, един от най-успешните телевизионни водещи на американската телевизия, не е забравил живота преди да стане известен.

Той заделя приходите от шоуто си "The Tonight Show" и живее само от хонорарите си като комик, въпреки че притежава около 350 милиона долара. Пари инвестира само в стари коли, които са единствената му страст.

Настоящият директор на "Епъл" Тим Кук живее в скромен дом, не пътува с частни самолети и не пръска за лукс своите 400 милиона долара. Той смята, че за това дали си успешен говори работната ти етика, а не заплатата.

Един от най-богатите хора на планетата Уорън Бъфет с богатството си от 63 милиарда долара, живее като всеки друг човек от средната класа. За къщата си платил само 30 000 долара. Но не може да се каже, че той е стиснат, защото по-голяма част от парите си дава за благотворителност

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти