Тайните на Дженифър Анистън: Как изглежда 20 години по-млада

Тайните на Дженифър Анистън: Как изглежда 20 години по-млада
Снимка: Getty/Gulliver

Шокирахме се, когато научихме колко простичка и лесна е рутината на Дженифър Анистън и колко лесно е всъщност да бъдеш на 54, но да изглеждаш доста по-млад.

Може би здравословният начин на живот ви плаши мъничко заради това, че ограничава до някаква степен, но всъщност никак не е така, а Дженифър ни доказва колко е лесно да бъдеш във форма и то без изтощаващи тренировки и строги диети.

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли присъстваха на едно и също събитие за първи път от раздялата на Анистън с Брад Пит., Двете актриси успяха да избегнат неловко засичане на червения килим на Critics Choice Movie Awards снощи. Любопитно е, че двете от дълги години не се появяват на събития, на които могат да се срещнат, след като бившият съпруг на Анистън избра обятията на Джоли. Последно актрисите присъстваха на наградите "Оскар" през 2009 г.
Снимка: Gett/Images

Тя е една от малкото актриси, които са стъпили здраво на земята, знаят кои са, на колко години са и не крият факта, че остаряват, а напротив - приемат го с финес, спокойствие и се стараят да изглеждат като най-добрата своя версия, но без да прекаляват.

Днес ви представяме нейните 6 много лесни за следване правила, които я правят толкова прекрасна!

Вижте ги в галерията ни ТУК >>>

ох на мама
Снимка: Личен архив

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти