Тайната на Виктория Бекъм за чиста и красива кожа

Виктория Бекъм
Снимка: Getty/Images

Докато Виктория Бекъм стартира своята едноименна козметична компания, научаваме, че нейният подход към красотата е повече от специална козметика за кожата.

Виктория разкри, че след като е прочела, че ключът към свежата кожа е консумирането на нужното количество мазнини, сега „яде три или четири авокадо на ден“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Авокадото е известен източник на мононенаситени мазнини и витамин Е – мазнините спомагат за понижаването на холестерола и намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, а витамин Е стимулира производството на колаген, който прави кожата еластична и има антиоксидантни свойства, предпазващи от стареене.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Въпреки това Бекъм уточнява, че режимът ѝ за грижа за кожата не е с цел „да изглежда по-млада“. Нейната идея е #notperfect, която е централна за идентичността на нейната марка в социалните медии. При стартирането на козметичната линия “Victoria Beckham Beauty“, звездата изясни позицията си: „Няма да излизам с продукти, казващи, че ще се отърват от бръчките – защото това са глупости“.

Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм

„Мисля, че трябва да празнуваме кои сме ние и да бъдем най-добрата, най-силната версия на себе си“, добави тя. И ако това означава да консумирате множество авокадо на ден или да носите убийствено ярко червило, внушаващо увереност – така да бъде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

7 неповторими цитата на Виктория Бекъм

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти