Тайната на силната любов между Джей Ло и Алекс Родригез

Джей Ло Алекс Родригез
Снимка: Getty

Певицата и бейзболистът са заедно от март 2017 г., но въпреки своите заети графици, които идват със статута им на  суперзвезди, двамата са намерили начин да не губят близостта помежду си.

Източник на списание “Heat” споделя, че Дженифър Лопез и Алекс Родригез са си дали обещание. „Те са се споразумели да не прекарват време разделени. Съгласили са се да прекарват колкото се може по-малко време на разстояние един от друг и откачат, ако са надалеч за една или две вечери“, твърди приближен до двойката.

Ако съдим по Instagram профила на изпълнителката, изглежда, че твърдението е вярно. Вчера Джей Ло публикува снимка на любимия си с думите: „Един ден без да се виждаме и той вече ми липсва.“ По това време Алекс Родригез трябва да отсъства от Ел Ей заради ангажимент като спортен коментатор в Хюстън, Тексас.

 

One day apart and already missing this one... @arod 💋♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Напоследък обаче двойката прекарва голяма част от почивните си дни заедно и то в компанията на общо четирите си деца – 10-годишните близнаци на изпълнителката Ема и Макс и дъщерите на бейзболиста Наташа, на 13 г., и Ела, на 10 г.

Изглежда обаче, че сплотеността на влюбените се е отразила на отношенията на Джей Ло и Алекс Родригез с други хора. Източникът на списание “Heat” казва още: „Постоянното прекарване на време заедно е жертвало доста техни приятелства. Изглежда, че двамата не могат да понесат да бъдат на разстояние един от друг. Дано връзката им просъществува, защото в противен случай не биха имали никого.“

Джей Ло Алекс Родригез
Снимка: Getty

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти