Съвършенство на точки: Кейт Мидълтън с изненадваща поява на Уимбълдън

Кейт Мидълтън се завръща на едно от любимите си събития за лятото!

40-годишната херцогиня направи първата си поява на Уимбълдън за тази година заедно със съпруга си принц Уилям във вторник. Кейт, която е и запалена тенисистка и патрон на All England Lawn Tennis Club, присъстваше на тенис турнира заедно със семейството си, още преди да се омъжи и да стане част от кралското семейство.

Семейство Кеймбридж пристигнаха на четвъртфиналите на шампионата по тенис във вторник сутринта в Лондон и седнаха в Кралската ложа заедно с председателя на All England Club – Иън Хюит, и родителите на Кейт – Карол и Майкъл Мидълтън.

Херцогинята заложи на свежа лятна визия и се появи в синя рокля на точки от Alessandra Rich. Тя съчета тоалета си с черно-бели токчета, бяла мини чанта, перлени обеци и годежния си пръстен със сапфир. Когато слънцето изгря по време на мача, тя завърши визията си с кафяви слънчеви очила от Finlay.

Междувременно Уилям изглеждаше страхотно в бледосив костюм със светлосини детайли, пастелно синя риза, тъмносин панталон и тъмносиня вратовръзка.

Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява на Уимбълдън за годината

Семейство Кеймбридж беше забелязано да преминава от сградата на Милениум до централния корт, след като пристигна на терена през входа за играчите. Те щастливо поздравиха хората, когато влязоха за събитието и заеха местата си. По-късно те бяха видени да разговарят и да се смеят заедно по време на мача, в който сръбската тенис звезда Новак Джокович се изправи срещу Яник Синър от отбора на Италия.

Това е първата поява на Кейт и Уилям на Уимбълдън тази година, въпреки че някои от членовете на семейството на Кейт се наслаждаваха на турнира през последната седмица. Той трябва да приключи на 10 юли.

ТЕСТ: Кейт Мидълтън или Меган Маркъл - на коя херцогиня приличаш?

Мнозина забелязаха, че Кейт отново заложи на любимата си тенденция за устойчива мода и облече рокля, с която се е появявала и преди. Прекрасната синя рокля на точки може би ви е позната от празненствата по случай Платинения юбилей на кралицата по-рано тази година. 

Разгледайте всеки път, в който херцогинята е рециклирала рокля на червения килим:

8 звездни момента, когато Кейт Мидълтън е „рециклирала“ стари рокли

А тук може да си припомните още стилни моменти от Платинения юбилей, които ни вдъхновиха:

Стилни моменти от Платинения юбилей на кралицата, които ни вдъхновиха

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти