Сър Елтън Джон замесен в секс скандал

Сър Елтън Джон замесен в секс скандал
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бивш бодигард е завел дело за сексуално посегателство срещу британския певец Елтън Джон. Искът е подаден в съд в Лос Анджелис.

Според съдебните документи, с които твърдят, че са се запознали от сайта TMZ.com, бившият охранител Джефри Уенингър обвинява Елтън Джон, че нееднократно е извършвал неприлични деяния спрямо него и е изричал непристойни думи, докато е бил негов служител през 2014 г.

В един от предполагаемите инциденти певецът е бръкнал в бельото на бодигарда в опит да го опипа, докато двамата са се намирали в автомобил.

Уенингър твърди, че работодателят му го е подканил "да извади половия си орган" и "да каже здравей на чичо Елтън".

В друг случай певецът е стискал зърната на гърдите на бодигарда, като деянието му отново е било придружено от непристойни думи.

Джефри Уенингър, който е напуснал службата си при Елтън Джон през септември 2014 г., твърди, че нееднократно се е опитвал словесно и физически да отклони сексуалните опити за сближаване на певеца.

Първоначално представители на Елтън Джон отговориха на молбите за коментар, а часове по-късно адвокатите му отрекоха той да е докосвал сексуално телоохранителя си.

Адвокатът на компанията на изпълнителя „Рокет Ентъртейнмънт Груп” Орин Шнайдер разпространи изявление, в което отрича твърденията на Венингер и твърди, че охранителят търси начин да изкара пари.

„Необоснованото съдебно обвинение е повдигнато от недоволен бивш служител по сигурността, който иска да получи незаслужено възнаграждение. Тези твърдения са неверни и противоречат на многобройни предишни изявления на същия тъжител. Ние няма да се предадем пред поредната злоупотреба със съдебната система”, гласи комюникето на Шнайдер.

В своя иск Венингер описва три различни инцидента през 2014 г., при които твърди, че е бил тормозен от изпълнителя на Rocket Man.

В един от случаите певецът извил зърната на Венингер и му казал: „Ти, прелестно парче такова”.

Бившият служител твърди, че се е опитал да отблъсне Елтън Джон физически и вербално, но без това да даде резултат.

И още от живота на певеца:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти