Светът полудя! Всички мислят, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени, ето причината

дженифър лопес бен афлек
Снимка: Getty

Преди часове редица световни медии разпространиха новината, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени. Преди да подскочите от възторг, нека поясним – официално потвърждение за предстояща сватба от звездната двойка няма, но има няколко сериозни причини да смятаме, че в този слух има нещо вярно.

Джей Ло публикува в официалния си профил в Instagram видео със специално обръщение към феновете си:

Случи ми се нещо голямо и вълнуващо. Ако не сте в тесния ми кръг от близки и приятели, трябва да посетите сайта ми, за да разберете. Там споделям по-лични неща, свръзани с мен. 

Непосредствено след публикуването му в интернет пространството бяха разпространени снимки на огромен пръстен, който краси ръката на Дженифър Лопес. 

Камъкът е толкова голям, че певицата трудно би могла да го скрие както от погледа на папраците, така и от любопитството на почитателите на Бенифър:

И все пак, ако всичко това е спекулация, а годежът тепърва ще се състои, тези, които очакват нещо голямо и демонстративно, най-вероятно ще се разочароват.

Споделяйки, че "обича публичните прояви на романтика" в радиопредаването Heart FM, Лопес не се интересува от това Афлек да превърне евентуалния им годеж в събитие, на което всички да станат свидетели. "Не знам дали бих се радвала на предложение за брак, мисля, че това е по-интимно нещо между двама души, но нямам проблем с публичните прояви на любов", разкрива тя.

Джей Ло нарича предложението за брак "интимно, свещено нещо", тя иска големият момент да е само за тях двамата и за никой друг.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Нека към всичко това добавим, че двойката несъмнено научи много първия път, когато връзката им предизвика медийна треска, а розовият годежен пръстен се превърна в най-горещата тенденция в сватбената индустрия. А с общо пет деца те трябва да се уверят, че всички са готови да слеят семействата си.

Е, с годежен пръстен или без, пред камерите или далече от прожекторите, ние продължаваме да ги обичаме и им желаем тонове любов и разбирателство!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти