Сватбеният подарък на кралица Елизабет за принц Хари и Мегън ще бъде невероятен!

Британската кралица Елизабет Втора, принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън и други членове на кралското семейство се събраха на великденска църковна служба в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор.

Принц Уилям и съпругата му пристигнаха с няколко минути закъснение. Кейт е бременна с третото им дете и се очаква то да се роди през месеца.

Принц Хари и годеницата му, американската актриса Меган Маркъл, не присъстваха.
Снимка: Getty/Gulliver

Сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл наближава с пълна сила. Двамата ще сключат брак на 19 май, а все повече детайли около събитието излизат наяве.

Влюбената двойка отказа сватбените подаръци и помоли гостите вместо това да направят дарения за благотворителни организации по техен избор. По всяка вероятност обаче кралица Елизабет II няма да се сдържи и като горда баба ще направи щедър подарък на младото семейство.

Снимка: netinfo

За сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън тя им подари нов дом, а ако се спазва традицията, най-вероятно такъв ще е подаръкът и за Хари и Меган Маркъл. В момента двамата живеят в Нотингам котидж в Лондон. Източници съобщават, че най-вероятно кралицата ще им подари имот извън големия град, а най-спряганата възможност е Йорк котидж.

Снимка: netinfo

Йорк котидж е имение с огромен парк, което е в притежание на кралското семейство от 1862 година насам, а до този момент за неговото управление се е грижел принц Филип, съпругът на кралицата.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти