„Сватбата на най-добрия ми приятел“ 20 години по-късно: Джулия и Майкъл отново заедно (а дали не следва продължение?)

Джулия Робъртс Дърмът Мълрони
Снимка: Getty

Спомняте ли си „Сватбата на най-добрия ми приятел“ от 1997 г.? Тогава би трябвало освен Джулия Робъртс, да се сещате и за нейния „най-добър приятел“ Майкъл, изигран от актьора Дърмът Мълрони, с когото се оказва, че са приятели и зад кадър.

Вижте тук 18 филма, които всяка жена трябва да гледа поне веднъж в живота си >>>

Двамата отново се събират заедно за сериала „Завръщане у дома“ на Netflix, а Дърмът не крие възхищението си към една от най-очарователните актриси в Холивуд, която нарича „прелестна“.

Сватбата
Снимка: Zucker Brothers Productions

За новите снимки той споделя пред “Entertainment Tonight”: „Останали сме приятели през всички тези години, а аз не само работя с една от най-великите американски актриси и пленителни красавици, но и с мой приятел по време на тези наистина дълги, но красиво написани и режисирани сцени.“

Вижте тук вдъхновяващите цитати на Джулия Робъртс >>>

Мърлони определя Робъртс като „един от най-истинските приятели“, които е имал, и „много щедър човек, грижовен и със страхотно чувство за хумор“.

Джулия Робъртс Дърмът Мълрони
Снимка: Getty

Сериалът „Завръщане у дома“ обаче не е първото събиране на Джулия Робъртс и Дърмът Мълрони пред камера след „Сватбата на най-добрия ми приятел“. Двамата играят и в „У дома през август“, който излезе през 2013 г.

Сега Мълрони признава, че е готов за продължение на филма, който ги среща за първи път. По въпроса за „Сватбата на най-добрия ми приятел“ в предаването “The Talk” 55-годишният актьор казва: „Не съм този, който взима решенията. Но още от самото начало, от 1997 г., съм изяснил, че съм готов за продължение. Така че съм насреща!“.

Джулия Робъртс Дърмът Мълрони
Снимка: Getty

Остава да се надяваме някой продуцент да го чуе, а дотогава се порадвайте на приятелската химия между Джулия и Дърмът във видеото долу.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти