Сватба за Дженифър, сватба за Брад Пит...

Сватба за Дженифър, сватба за Брад Пит...
Снимка: Getty/Guliver

След като Дженифър Анистън и Джъстин Теру официално потвърдиха, че са сгодени, сега започват да се разбират и подробности около предстооящата сватба.

Според слуховете венчавката най-вероятно ще се състои в края на годината на плаж в Мексико. Това издаде майката на актрисата Нанси.

По-интересно е обаче, дали случайно Джен не е бременна. Слуховете тръгнаха, когато Нанси сподели, че ще става баба. Анистън от своя страна винаги е твърдяла, че не е готова да стане майка и не прави планове за деца.

Сватба предстои и на нейния бивш мъж. Брад Пит и Анджелина Джоли най-сетне решиха, че искат да сключат брак.

Двамата са избрали имението си във френската провинция за място на събитието, а наскоро се разбра, че Пит ще предложи на гостите си собствена реколта вино, отгледана в имението му и наречено "Pink Floyd".

Избата на Брад се гордее с някои изключително редки вина, които съперничат на произведените вина от най-добрите познавачи в Европа.

Наскоро пък бе потвърдено, че Анджелина е поканила и бившите си съпрузи на сватбата – Джони Лий Милър и Били Боб Тронтън.

"Анджелина остана доста близка с Джони и Били, така че те със сигурност ще бъдат сред поканените на сватбата", сподели източник. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти