Сури Круз ще разори Дядо Коледа

Сури заедно с майка си на бейзболен мач миналата година
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Едно от най-известните и разглезени деца на холивудски знаменитости - Сури Круз, направила наистина изненадващо дълъг списък с желания за Дядо Коледа.

Родителите на малката Сури - Том Круз и Кейти Холмс, се раздават от душа, когато става дума за единствената им дъщеря и не смеят да й откажат нищо. Претенциозната Сури е свикнала да получава на момента всяко едно нещо, което си пожелае, а списъкът й с поръчки за добрия старец може просто да го разори.

Малката госпожицата е поръчала чифт диамантени обеци, рокля като на принцеса и дори живо пони. Стойността на всички подаръци надхвърля 100 000 долара. 49-годишният Круз вече е намерил място извън града, където дъщеря му да язди, така че най-вероятно мечтата за пони ще се сбъдне.

Точно днес обаче, папараците са успели да уловят момента, в който Сури се тръшка пред майка си в магазин за играчки в Ню Йорк. Не се знае каква е била причината, която толкова е разстроила 5-годишната Сури, но тя никак не е изглеждала щастлива и не е сдържала сълзите и намусените си физиономии.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти