Стачка на работещите в МБАЛ "Свети Кирил"

Стачка на работещите в МБАЛ "Свети Кирил"
Снимка: Нова телевизия

Тази седмица МБАЛ „Свети Кирил” ще се превърне в истинско бойно поле.

Проф. Генадиев ще бъде принуден да посрещне решението си за съкращения в болницата със стачка на работещите в нея.

Между пациентите и стачкуващите медици Генадиев ще се сблъска и с неодобрението на своята съпруга, която ще му потърси сметка за оставащата на работа д-р Кръстева.

Ще намери ли правилния изход от напрегнатата ситуация професорът или натискът и поредицата от злополучия ще сломят духа му и той ще реши да се откаже предстои да разберем.

Д-р Василев също ще преживее тежки моменти и в следващите епизоди на „Откраднат живот”. Той едновременно става по-близък с Калин и по-привързан към Биляна. Тази седмица ще видим какво решение е взел Калин, за да си върне вниманието на любимата и как ще реагира Александър на него.

Дали влюбеният Василев ще се откаже от обекта на своите чувства в името на приятелството или решението на Калин ще го накара още по-силно да се бори за Биляна? Алекс ще има затруднения не само в отношенията си с д-р Захариева. Младият лекар ще се изправи пред тежките последствия от чужди грешки и ще бъде принуден да търси изход от фатално развилата се ситуация с родилката Мила.

Ще поеме ли д-р Василев отговорността за смъртта на Мила и каква ще бъде реакцията на д-р Генадиев ще разберем от вторник до четвъртък от 21 часа по Нова.

Виолета и Петър Захариеви ще бъдат на крачка от финализиране на сделката с бебето на Ирина. След като властната Виолета поговори с дъщеря си за отношенията ѝ с Калин и Александър, до нея ще стигне слухът за връзката на Василев с Наталия.

Тази новина ще я успокои и тя ще се съсредоточи единствено върху незаконната сделка. Ще се финализира ли тя или младата Ирина ще се откаже от решението си в последния момент ще разберем съвсем скоро в „Откраднат живот”

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.

Припомнете си какво се случи и в предишния епизод: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти