Спящият принц и очарователните му роднини: още подробности от кръщенето на Луи (снимки)

кръщене принц Луи
Снимка: Getty

Кръщенето на малкия Луи се наложи да мине без присъствието на кралица Елизабет и принц Филип, но вчерашното събитие беше първото, на което петчленното семейство на принц Уилям и Кейт Мидълтън се появи в пълен състав.

Досегашните предположения за кръстници на принц Луи не се оправдаха, а в ролята влязоха шестима близки приятели и роднини на Уилям и Кейт заедно със своите брачни половинки – мистър Николас Бан Кутсем, мистър Гай Пели, мистър Хари Обри-Флетчър, лейди Лора Мийд, мисис Робърт Картър и мис Люси Мидълтън.

кръщене принц Луи
Снимка: Getty

Луи Артър Чарлз беше доведен спящ в ръцете на майка си, която преди да влезе в параклиса на двореца Сейнт Джеймс, се спря, за да размени няколко думи с архиепископ на Кентърбъри Джъстин Уелби, който по-късно извърши кръщенето.

Пред него Кейт Мидълтън описа 3-месечния принц като „спокоен и мирен“, добавяйки: „Надявам се да остане такъв.“ В разговор с лорд Ричард Чартрес, вече оттеглилия се епископ на Църквата на Англия, херцогинята на Кеймбридж сподели още, че Луи ѝ напомня много на Джордж.

Кейт Мидълтън изглеждаше ослепително в дрехи на Alexander McQueen в цвят сметана. На същия цвят и марка тя беше заложила и за предишните кръщенета на Джордж и Шарлът, съответно през 2013 и 2015.

кръщене принц Луи
Снимка: Getty

3-годишната принцеса Шарлът и принц Джордж, който ще навърши 5 г. следващата седмица, бяха облечени в тон със своите дрехи в синьо и бяло. Те пристигнаха, хванати за ръка с баща си – принц Уилям, който заедно с принц Хари бяха избрали костюм, риза и вратовръзка в същата цветова гама.

За разлика от повечето мъже, облечени в тъмносиньо, дами като Пипа Мидълтън и майка ѝ Каръл носеха бледи нюанси на същия цвят. Меган Маркъл продължава да внася разнообразие в гардероба си, като този път се появи в миди рокля Ralph Lauren в маслиново зелено.

кръщене принц Луи
Снимка: Getty

Вижте още очарователни снимки от събитието в галерията >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти