Смъртна опасност грози сестрата на Наталия в “Откраднат живот"

Смъртна опасност грози сестрата на Наталия в “Откраднат живот"
Снимка: NOVA

Ана, сестрата на Наталия, получава тежка вирусна инфекция и се бори за живота си в хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" по NOVA.

Съществува реална опасност организмът ѝ да отхвърли присадения бъбрек, а състоянието ѝ става причина професор Генадиев да обяви грипна епидемия в болница “Свети Кирил”.

Наталия се самообвинява за състоянието на сестра си и разкрива, че ѝ е позволила да излиза от болничната стая след операцията, което може би е причина за нейното заразяване.

Това разкритие довежда до нов конфликт с майка ѝ София.

Калин се опитва да успокои Наталия и да ѝ помогне, но самият той трябва да се справи с личните си проблеми. Пред него стои въпросът дали да разкрие на Янко, че е негов син. Неговото намерение обаче ще срещне съпротивата на Александър Василев.

Доктор Василев се чувства все по-объркан и стресиран от всичко, което е разбрал за себе си. Биляна се тревожи все повече за неговото състояние и търси изход от ситуацията, в която двамата са попаднали. Тя ще направи неочаквано предложение на Александър, което може да преобърне живота им.

Какъв е планът на Биляна? Ще разкрие ли Калин истината на Янко? И ще успее ли Ана да избегне пагубните последствия от инфекцията?

Гледайте трети епизод от сериала "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти