Славена Вътова: Вярвам, че имам късмет. Правя разликата обаче, че го имам, защото си го търся

Тази събота пред Ива Софиянска-Божкова говори Славена Вътова, която е била носителка на титлата „Мис България” през 2006 г. Определя себе си като човек, роден под щастлива звезда, но за първи път разказва и за тъмните облаци, надвиснали над нея преди година.

„Ще прекараме Коледа у дома. Обичам много традициите. За мен всички празници са специални”, каза Славена. Тя сподели, че винаги си се е представяла като домакиня, а не като модел.

„Не искам хората да ме асоцират с титлата „Мис България”. Много уважавам хората, които се занимават с мода. За мен това е професия, която е по-развита извън България. При нас историята е малко по-размита. Щастлива съм, че съм изживяла тази емоция, но това никога не ми е било цел в живота”, каза още Славена Вътова.

Тя допълни, че малко след като е започнала да се занимава с телевизия, е срещнала съпруга си Юлиян. За нея семейството е приоритет и една майка трябва да е до децата си, докато растат.

Снимка: netinfo

„Близките ни също ни помагат в отглеждането на децата. Успяваме да излезем само двамата на вечеря поне веднъж в седмицата или да се видим с приятели. Всъщност с него се запознахме по много тривиален начин - чрез общи познати. Това беше любов от пръв поглед”, сподели Славена. Тя определя себе си като романтична личност.

„Вярвам, че имам късмет. Правя разликата обаче, че го имам, защото си го търся. Не чакам. Оценявам нещата, които ми се случват. Оптимист съм. Въпреки това съм се сривала и съм плакала много пъти”, каза още Славена.

Най-трудният период в нейния живот свързва с раждането на второто й дете.

Снимка: netinfo

„Детето ни беше в критична ситуация. След като се роди, сърцето и белият й дроб отказаха. Не спрях да вярвам, че нещата ще се оправят и те се оправиха”, допълни Славена.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти