Скарлет Йохансон отваря ресторант за пуканки

Скарлет Йохансон отваря ресторант за пуканки
Снимка: netinfo

Холивудската актриса Скарлет Йохансон открива заведение за пуканки в гастрономическата столица на света - Париж.

То обаче няма да предлага пуканките в обичайния им вид, а под формата на екзотични гурме ястия, които самата Йохансон възнамерява да поднася на клиентите си.

Пред АФП говорителят на звездата от "Изгубени в превода" дори издаде, че по време на откриването на заведението в събота тя ще предложи на ентусиастите и пуканки с трюфели, пармезан и градински чай.

А ако и останалите сладки и солени предложения в менюто се котират добре, Йохансон се надява да отвори заведения и другаде.

Екстравагантната идея е плод на въображението не само на Йохансон, която е върл почитател на пуканките, но и на съпруга й Роман Дурак.

За да реализира мечтата си, двойката се е обърнала към известния нюйоркски шеф-готвач Уил Хоровитц, който е помогнал за изготвянето на екстраординерните рецепти.

Всички те ще се приготвят на място, като сред тях, например, са пуканки с морска сол и зехтин, както и с ягоди и сметана.

Таймингът на звездата не може да бъде по-добър.

В момента във френската столица се наблюдава тенденцията към популяризиране на американската кухня и близо 70% от ресторантите включват елементи от нея в менюто си, показва скорошно изследване. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти