Скандал в семейството на Бионсе

Бионсе и съпругът ѝ Джей Зи по време на бала Met Gala, провел се на 5 май в Ню Йорк
Снимка: Getty/Guliver

Нюйоркски хотел заяви, че разследва видеозапис от охранителна камера, на който се вижда как сестрата на Бионсе, Соланж Ноулс (27 г.) напада в асансьор своя зет - рапъра Джей Зи.

Записът е с продължителност 3 минути и е разпространен на сайта за знаменитости TMZ.com. На него се вижда как Соланж дърпа и удря зет си в асансьора на нюйоркския хотел "Стандард".

Кадрите са черно-бели и без звук и на тях се вижда как бодигард се опитва да удържи младата 27-годишна певица, която изглежда силно афектирана. Там присъства и Бионсе, която обаче не реагира на нападките.

Тримата - Соланж, Бионсе и Джей Зи са разпознаваеми по дрехите, с които преди това се бяха появили на бала Met Gala (Met Ball) на института по костюми към музея "Метрополитън", който всяка година се организира от главната редакторка на американския "Вог" Ана Уинтур. На събитието Соланж бе с розова рокля на Филип Лим, Бионсе с черен тоалет на "Живанши", а Джей Зи носеше бял смокинг.

В имейл до медиите хотелът изразява възмущението си от разпространението на този видеозапис, който предизвика много шум в интернет, и заплаши с мерки онзи, който го е пуснал в мрежата. Никой от тримата участници в разправата не е коментирал инцидента досега.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти