Синтия Никсън от "Сексът и градът" се кандидатира за губернатор на Ню Йорк

Синтия Никсън от "Сексът и градът" се кандидатира за губернатор на Ню Йорк
Снимка: netinfo

Актрисата Синтия Никсън, позната още на зрителите като Миранда от култовия сериал "Сексът и градът", официално се кандидатира за губернатор на Ню Йорк. Героинята ѝ в сериала беше адвокат, а самата Синтия Никсън е върл активист, а сега явно е готова да се намеси и в политиката.

Никсън направи официалното си изявление вчера в социалната мрежа Twitter и публикува видеото на своята кампания, което включва и съпругата ѝ Кристин Маринони и техния син Макс.

"Ню Йорк е моят дом, никога не съм живяла на друго място. Завършила съм държавно училище тук, а синът ми също учи в такова училище. Имала съм шансове, които днешните деца в Ню Йорк нямат."

Тя ще бъде основният съперник на губернатор Андрю Куомо, който също е демократ. В уебсайта на Никсън има открити нападки срещу Куомо и неговия екип по повод публичния транспорт в Ню Йорк, образователната система и други наболели въпроси като данъчните облекчения и фондовете за образование.

Все пак Синтия ще трябва да се потруди доста за своята победа, тъй като проучванията сочат, че Куомо води с 66% сред демократите, но има и голям процент на хора, които не са решили все още, което значи, че не всичко е изгубено за Синтия Никсън.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти