Симона и Борислав от „Един за друг“: „Всеки един ден, в който сме заедно, е едно голямо щастие“

Днес ви срещаме със Симона и Борислав – големите победители в последния сезон на предаването „Един за друг“. Те са единствените, които успяха да преодолеят всичките 45 изпитания, изправиха се срещу страховете си, научиха безценни уроци, преоткриха самите себе си. 

Днес ви срещаме с тях, за да разберем как ги промени участието във формата и какво научиха за любовта си.

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и ако да – как?

Той: В ежедневието сме се синхронизирали и се допълваме спрямо всякакви ситуации. Преди да се впуснем в това предизвикателство, не сме били отбор в никакви игри. Двойните игри ни бяха силата и там се справяхме доста добре. Мога да кажа, че нещото, което се потвърди след предаването, е, че сме един добър отбор не само в живота, както и това, че сме опора един на друг . 

Тя: За мен участието в предаването не промени отношенията ни. Просто за пореден път си доказахме, че заедно можем всичко и ако се подкрепяме и комуникираме все така добре, можем да постигнем всичко.

Кое неподозирано качество за човека до вас успя да ви разкрие форматът?

Той: Не мога да кажа, че съм открил нещо ново в Симона. По-скоро ми се затвърдиха впечатленията. Тя може да бъде както нежна и чувствителна, така и с твърд характер, борбена и смела. Това го доказа в доста от игрите с височини и сила, изискващи силна психика . 

Тя: Боби е моят Супермен. Такъв е и в живота, но в предаването определено го видях в ситуации, които не съм, и ми хареса това, че беше още по-силен от това, което знам за него.

Любим цитат от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре описва връзката ви?

Той: „Огън от любов е най-щастливия пожар“ – това за мен е определящото заглавие за нас. Има моменти, когато Симона достига точка на горене, но с моя помощ гасим пожара. В щастливия брак има и щастие, и любов, и на моменти пожар. 

Тя: Ще избера цитат от книгата „Малкият принц“:

„Ето моята тайна. Тя е много проста: човек вижда истински само със сърцето. Най-важното е невидимо за очите.“

Петте неща, без които една връзка не може?

Той: Любов, разбирателство, компромиси, доверие, подкрепа. 

Тя: Любов, страст, компромиси, комуникация, подкрепа.

Е, предаването свърши, но ние сме сигурни, че най-хубавите мигове в живота ви тепърва предстоят! Какво си пожелавате да ви се случи в най-скоро време?

Той: Всеки един ден, в който прекарваме свободното си време заедно, е едно голямо щастие. Имаме две прекрасни принцеси, които ежедневно ни правят горди родители и щастливи от това, че можем да споделим  любовта си с тях, както и да получаваме любов от тях. Затова мечтая да имам повече време за тези мигове на щастие. 

Тя: В най-скоро време си мечтаем да прекараме едно незабравимо лято с децата и да се наслаждаваме на всеки ден от живота. Благодарни сме за всичко, което преживяхме в „Един за друг“. Тази емоция ще ни топли още дълго време.

И за финал – "Един за друг" сте, защото...

Той: Един за друг сме, защото се допълваме. Гърнето си е намерило похлупачето. 

Тя: Защото един без друг не можем. Чувстваме празнота и безпокойство, когато не сме заедно. Станахме две половини на едно цяло. 

Разгледайте снимки на Симона и Борислав в нашата галерия:

Сплотени, позитивни и много влюбени: големите победители в предаването „Един за друг“

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти