Силна и смела завинаги - Нана: "Ракът ми ще умре преди мен!"

Нана започна нова битка с рака и днес, вече с отрязана коса, тя разказа за това в "Здравей, България".

„Ако първия път не бях сигурна дали ще живея и няколко месеца, сега вече съм наясно, че животът продължава и с диагнозата.

 Има лечение и за мен сега е много важно този път да мина през рака красива.

Да направя всичко, за да се чувствам добре и хората да видят как може да се живее с рак и човек да се радва на живота”, сподели Нана.

В началото на юли водещата на „Съдебен спор” съобщи в ефир през сълзи, че отново са ѝ открили рак на гърдата, след като се пребори с болестта преди пет години.

"Втория път не е по-лесно. Вчера до 22.00 часа бях в болницата, чувствах се ужасно зле. За три дни отслабнах три килограма и половина”, разказа Нана.

Тъжни новини за водещата Нана Гладуиш

Как се преживява диагноза "рак" – история от първо лице

"Пуснаха ми генетични тестове и се оказа, че имам наследствена обремененост за рак на гърдата и рак на яйчниците. Това вече променя ситуацията и сега ще ми направят шест химиотерапии, след което ще преценят какво следва”, каза тя.

Нана е убедена, че ракът не е присъда, а диагноза и, ако лекарите са съвестни и добри, могат да спасят пациента.

 
Публикувахте от Nana Gladwish в 31 юли 2013 г.

"Аз искам детето ми да знае това и да вижда в майка си един пример за подражание и да си каже, че може да бъде силен. Сега исках да се подстрижа с него, той се боядиса зелен и се забавлява, за да има един спомен, че страшните неща могат да бъдат до някаква степен и позитивни", допълва Нана.

„Това да бъдеш силен се учи в движение, стига да искаш. Смятам, че ракът се бори с интелект, с любознателност и жертвоготовност. Приемам нещата от гледна точка, че това е някакво познание, че ми носи нещо в живота. Отчаянието е много дълбоко скрито. Ракът ми ще умре преди мен”, каза Нана.

 
Публикувахте от Nana Gladwish в 31 юли 2013 г.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти