Щурото приключениe „All Inclusive“ се завръща тази вечер по NOVA

all inclusive
Снимка: NOVA

Добро настроение, свеж хумор и споделени семейни моменти очакват зрителите с любимите герои на един от най-успешните български сериали – „All Inclusive”. Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA вторият сезон на комедийната поредица дава начало на следващата семейна почивка на Сиромашки и Чобанови – този път в мистичните Родопи. Към тях ще се присъединят и колоритните Хаджикосеви, с които се запознаха по време на предишната си ваканция. Още в премиерния епизод приятелските семействата пристигат във Велинград, където ги очакват първите забавни ситуации.

„Влязохме в ролята на истинско семейство и отново бяхме един задружен екип. Сякаш не се бяхме разделяли. Почивката на нашите герои отново минава прекрасно. Този сезон е различен, защото не сме на море, а на планина. Тук акцентираме отново не само върху красивата българска природа, но и върху нашето древно културно-историческо наследство. Отношенията между героите се надграждат и стават все по-интересни“, разказа актьорът Ненчо Балабанов тази сутрин в „Здравей, България“.

all inclusive
Снимка: NOVA

За новата сюжетна линия, която очаква зрителите в следващите епизоди, подсказва и мотото на втория сезон – „Съкровището е в теб“. През образите на Христо и Надя, които са баща и дъщеря в сериала, ще бъде засегната важната тема за любовта към родната българска земя, връзката ни с нея и преоткриването на нейните културно-исторически богатства, с които можем да се гордеем.

„Моята героиня наистина претърпя метаморфоза през първи сезон – израсна духовно, успя да усети истинските неща като приятелство, любов, семейство. И беше важно, че разбра, какво означава да се бориш за голяма обществена кауза. В този сезон става въпрос за историческото наследство на България и Надя се впуска в каузата с цялото си сърце. Покрай нейната първа любов Мартин, тя се запали по теми, свързани с екология и история. Ще издам, че във втория сезон я виждаме вече като студентка по археология“, споделя Йоанна Начева.

all inclusive
Снимка: NOVA

Част от веселата компания във втория сезон на „All Inclusive“ ще бъдат актьорите: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Елени Декидис, Силвестър Велячки, Александрия Чальовски, Петър Калчев и Алекс Иванов. Продуцент на сериала е Краси Ванков, а режисьори са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият е дело на Иван Ангелов, Георги Иванов и Боби Борисов, а музиката е на композитора Марио Балтаджиев.

Не пропускайте да видите първите забавни приключения от щурата семейна ваканция в „All Inclusive” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти