Ще спасят ли отношенията си Брадли Купър и Ирина Шейк?

Брадли Купър и Ирина Шейк
Снимка: Getty

По-рано тази седмица можехме да пренебрегнем слуховете, че връзката на Брадли Купър и Ирина Шейк „виси на косъм“. Според още един източник обаче нещата изглеждат още по-мрачни.

Той отива още по-далеч, твърдейки пред изданието “E!”, че дъщеря им Леа де Сен Шейк Купър е единственото нещо, което кара актьора и модела да останат заедно.

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк >>>

„Нещата се подобряват, но после двамата отново се оказват в ситуация, в която се питат дали е най-добре да останат двойка“, казва анонимникът. „Те искат да бъдат заедно заради дъщеря си, но никой от двамата не е щастлив.“

През май руският модел Ирина Шейк се появи сама на Мет Гала. Същият източник твърди, че с актьора прекарват време сами, за да проверят какво е състоянието на отношенията им.

Брадли Купър и Ирина Шейк
Снимка: Getty

„Те са инвестирали много във връзката си и е трудно просто да го оставят. Правят различни опити, за да намерят начина. Те обичат много дъщеря си и това няма да се промени, независимо от всичко“, казва анонимният източник, и добавя: „Двамата имат много история, а скъпата им дъщеря ги държи заедно засега.“

В крайна сметка, за да расте щастливо едно дете, то се нуждае и родителите му да намерят щастие– заедно или поотделно. Надяваме се Брадли и Ирина да успеят да изгладят взаимоотношенията си (независимо колко харесваме актьора и Лейди Гага заедно – знаем, че и вие си го помислихте!).

Припомнете си тук щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти