Ще се откажат ли Биляна и Александър един от друг?

Невидимата сянка на д-р Василев все още е между Биляна и Калин. Докога ли?
Снимка: NOVA

През изминалите седмици обстановката в болница „Свети Кирил” беше повече от напрегната.

Лекарите ежедневно се бориха за спасяването на човешки животи и междувременно се разкъсваха от душевни терзания, собствените си здравословни проблеми и сложните си взаимоотношения. Александър претърпя сериозен инцидент, а бързото му събуждане от кома медиците определиха като истинско чудо. Най-важното нещо за Биляна в този критичен период беше д-р Василев да оживее и тя си обеща да се откаже от него, ако това се случи.

Тази седмица ще видим какво решение ще вземе д-р Захариева след събуждането на Александър и дали то ще бъде окончателно. Ще остане ли младата анестезиоложка с годеника си, въпреки проблемите му или ще реши категорично да послуша сърцето си и да се събере с Алекс, предстои да разберем.

Д-р Василев ще се сблъска и с друг голям здравословен проблем, но този път не негов, а на най-близкия му човек – проф. Камбуров. Той ще научи тежката диагноза на своя ментор и цялото му внимание ще се насочи в търсене на подходящо лечение за Камбуров. Дали Александър ще намери такова и дали ще успее да убеди професора да се лекува, ще разберем тази седмица в „Откраднат живот”.

Взаимоотношенията между останалите герои в сериала ще продължат да се заплитат. Д-р Захариев няма да се откаже да търси път към специализантката Галя Стилянова. Водена от своята амбиция и желание за професионална реализация, Галя няма да се колебае да използва всички методи за постигане на целите си.

Главната сестра Жекова също ще бъде централен образ тази седмица. Стриктната Жекова ще има рожден ден, а това ще се превърне в добър повод да излезе на дългоочаквана среща с мъж.

Ще съумеят ли героите да вземат най-правилните решения, въпреки тежките обстоятелства или ще се подадат на емоциите? Ще разбият ли чужди животи в името на собственото си щастие или доброволно ще го пожертват заради общото благо? Отговорите на тези и още много въпроси ще научим във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа в „Откраднат живот”.

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.

Ако не сте гледали последния епизод, вижте го по-долу: 

Още за "Откраднат живот"

Кой кой е в "Откраднат живот"

Тест: Кой герой от "Откраднат живот" си ти?

Най-обсъжданата филмова двойка: д-р Александров и д-р Захариева

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Какъв домашен любимец имате или искате да имате у дома?

Оферти